UPS-systemen

Om u te helpen de bedrijfscontinuïteit te behouden en downtime te voorkomen, biedt Rumeco een uitgebreid assortiment UPS-systemen.
Wij leveren uitsluitend UPS-systemen van het merk Eaton en kunnen u helpen bij het plaatsen en onderhouden van Eaton UPS systemen.
Eaton is een toonaangevende aanbieder van UPS-systemen (uninterruptible power supply).
UPS-systemen van Eaton leveren hoogwaardige, betrouwbare noodstroom voor elke toepassing van netwerkkasten en serverruimtes tot aan datacenters.

Eaton 91PS en 93PS UPS

Eaton’s 91PS en 93PS leveren de laagste Total Cost of Ownership en maximale beschikbaarheid in hun vermogensbereik.
Wat uw bedrijfskritische toepassing ook is, Eaton’s 91PS en 93PS UPS bieden de energieprestaties, schaalbaarheid, veerkracht en efficiëntie die u nodig heeft voor een kostenefficiënte bedrijfscontinuïteit.

eaton-93ps-ups-new.jpg

Laagste Total Cost of Ownership

Eaton’s 91PS en 93PS UPS-en kosten minder omdat ze efficiënter zijn dankzij een aantal toonaangevende technologieën. Eaton’s Energy Saver System (ESS) verhoogt de efficiëntie niveaus van de Eaton 91PS en 93PS naar 99% en bespaart u gedurende vijf jaar meer dan €10.000 aan bedrijfskosten.

saving.png

Maximale beschikbaarheid

Ongeacht de veranderende omstandigheden - en hoe snel ze ook veranderen - de Eaton 91PS en 93PS UPS-en zijn ontworpen om een constante, ononderbroken en schone stroomvoorziening te handhaven.
Deze toonaangevende veerkracht is het resultaat van geavanceerde technologieën die in de 91PS en 93PS UPS-en zijn ingebouwd.

plaatsen.png